TOP VERMELDING

Je mag zijn wie je bent! Bij Horses&Co bieden we een in een landelijke omgeving een veilig klimaat om te werken, te leren en te spelen en ervaringsgericht te ontwikkelen.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Jeugdzorg, Autisme
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
4.5
(2)

Kleinschalige zorg in een aantrekkelijke, landelijke omgeving voor mensen met dementie
Doelgroep: Dementerende ouderen, Ouderen, Niet-aangeboren hersenletsel
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
0
(0)

Vanaf ongeveer 50 is iedereen welkom. Bijvoorbeeld mensen met dementie, mensen die in een sociaal isolement zitten of die revalideren na een TIA of hersenbloeding. De zorgboerderij is toegankelijk voor mensen in een rolstoel en voor een rollator, tevens zijn er op de zorgboerderij rolstoelen, rollators en looprekken aanwezig.
Doelgroep: Dementerende ouderen, Ouderen
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
4
(1)

Ieder mens is uniek, zo ook zijn of haar mogelijkheden. Uitgaan van wat wel kan, dus individueel maatwerk. Voor de één is dit samenwerken en de ander ontmoeten, voor de ander is dit lekker in de buitenlucht spelen en onbezorgd kind kunnen zijn.
 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Autisme, Niet-aangeboren hersenletsel, Burn-out
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
5
(1)

Onze Zorgboerderij is gelegen in Ter Aar midden in het prachtige Groene Hart van de provincie Zuid-Holland. Wat betekent dat we de rust van het platteland hebben en ook gemakkelijk te bereiken zijn. Wij bieden: een uitdagende en passende dagbesteding voor zowel kinderen als ouderen. professionele, HBO-opgeleide begeleiding. een rustgevende, groene locatie midden in de polder met goede voorzieningen. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Jeugdzorg, Jongeren uit speciaal onderwijs, Ouderen
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
0
(0)

Op de ZuidHollandse eilanden, temidden van het verstedelijkte gebied, treft u in een natuurgebied boerderij Moed & Vertrouwen . Een gerenomeerde zorgboerderij waar mensen met een verstandelijke beperking, (ex-) psychiatrische patiënten en schoolverlaters van het speciaal onderwijs kunnen verblijven.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Jongeren uit speciaal onderwijs
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
0
(0)

Au Boulot is ontstaan vanuit een visie waarin jongeren de tijd krijgen om zich op hun eigen tempo en niveau te ontwikkelen zonder druk of verplichtingen. Een plek waar ze kunnen groeien in de richting die voor hen belangrijk is. Die plek is een kleinschalige vorm van dagbesteding en logeervoorziening op een prachtige locatie in Maasland (Midden Delfland)
Doelgroep: Jeugdzorg, Jongeren uit speciaal onderwijs, Autisme
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
0
(0)

Wij zijn Kees en Neline Roepert. In 2010 zijn wij in Hendrik-Ido-Ambacht komen wonen. Met als doel een Zorgboerderij te starten voor ouderen. Onze Zorgboerderij is aangesloten bij Stichting Zorgboeren Zuid-Holland. Door middel van deze website willen wij u een indruk geven van het reilen en zeilen op onze Zorgboerderij en ook hoe u zich kunt aanmelden voor de dagbesteding.
Doelgroep: Ouderen
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
0
(0)

Kortdurend verblijf en dagopvang voor kinderen (4-14 jaar) met ADHD of Autisme Een boerderij is voor kinderen al snel een fantastische plek: je kan er lekker kliederen in de zandbak, hutten bouwen en met dieren spelen. Met de boer kun je van alles timmeren en de boerin kan je helpen de lekkerste dingen te bakken.
Doelgroep: Jongeren uit speciaal onderwijs, Autisme, Kinderopvang
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
0
(0)

Hoeve Biesland is van oudsher een familiebedrijf, en dat is het nog steeds. De biologisch-dynamische boerderij wordt geëxploiteerd door de familie Duijndam, samen met Tim van Bregt. De familie staat nooit alleen; ze worden geholpen door mensen die zich wél familie voelen, maar zonder de bloedband. Zo startte André Noordam in het begin van 2012 een traject met ‘hulpboeren’. Linda Duijndam, van de jongste generatie Duijndam, begon in het voorjaar van 2012 de groentetuin.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Jeugdzorg
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
4
(1)

Onze boerderij is prachtig gelegen op Goeree Overflakkee, vlak aan het Haringvliet. Al sinds 1978 hebben we een schapenhouderij.We zijn in 2000 gestart met de zorgboerderij en doen het sindsdien met veel plezier en enthousiasme. De zorgboerderij bestaat uit twee doelgroepen: mensen met psychiatrische problemen en/of een verstandelijke beperking en ouderen.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Ouderen, Burn-out
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
0
(0)

Zorgboerderij de 3 margen is een agrarisch bedrijf waar -zinvolle- dagbesteding gegeven wordt, afgestemd op het niveau van de hulpboeren. Wij hebben een reformatorische zorgboerderij waar we zorg op maat bieden aan kinderen en volwassenen op basis van hun mogelijkheden. We stellen ons graag voor tijdens een intake- en kennismakingsgesprek, waarin we onder andere onze reformatorische normen en waarden bespreken.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Jeugdzorg, Ouderen, Autisme, Burn-out
Geplaatst in Zuid-Holland
1 afbeelding
0
(0)