We bieden een plek waar deelnemers zich prettig voelen met als belangrijke kwaliteiten: het 'normale leven', aandacht voor de deelnemer, ruimte, rust en regelmaat. We doen dat vanuit een hartelijke verbondenheid aan het Woord van God. We zijn gericht op de mogelijkheden van de deelnemers en leveren daardoor zorg op maat.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Lichamelijke beperking, Jeugdzorg, Jongeren uit speciaal onderwijs, Dementerende ouderen, Ouderen, Autisme, Niet-aangeboren hersenletsel, Burn-out
Geplaatst in Zeeland
1 afbeelding
0
(0)

De Hosvazze (Zeeuws dialect voor graszode) biedt dagbesteding aan (jong) volwassenen en kinderen met een beperking. Zij verrichten allerlei werkzaamheden in onze theetuin, op de kinderboerderij, in de botanische tuin of in de moestuin. Alles vindt plaats in een prettige en huiselijke sfeer.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Jeugdzorg, Jongeren uit speciaal onderwijs, Ouderen
Geplaatst in Zeeland
1 afbeelding
4.5
(2)

Ons bedrijf heet ‘de Kersenkooi’. We hebben een eigen winkeltje. In de boomgaard hebben wij verschillende soorten fruit: appels, peren,pruimen en natuurlijk ons belangrijkste produkt: overheerlijke kersen.
Gedurende de zomermaanden kunnen mensen bij ons een heerlijk bakje koffie of thee met iets lekkers erbij bestellen.
Doelgroep: Verstandelijke beperking
Geplaatst in Zeeland
1 afbeelding
3.5
(2)

De Omslag biedt zinvolle dagbesteding voor mensen met een grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt door een verstandelijke, lichamelijke, sociale of psychiatrische beperking.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Lichamelijke beperking, Langdurig werklozen
Geplaatst in Zeeland
1 afbeelding
0
(0)

Zorgboerderij de Stelle is gespecialiseerd in begeleid wonen. Wij hebben op dit moment 4 zorgwoningen voor begeleid wonen tot onze beschikking. Daarnaast is er gelegenheid om op locaties buiten de zorgboerderij woonbegeleiding te verzorgen, mede mogelijk gemaakt door onze samenwerking met Zeeuwland. Elke wooncliënt krijgt een mentor die het eerste aanspreekpunt is.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Jeugdzorg, Dementerende ouderen, Ouderen, Niet-aangeboren hersenletsel
Geplaatst in Zeeland
1 afbeelding
0
(0)

De Akkerwinde is een kleinschalige organisatie voor begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking en/of een autismespectrumstoornis. De organisatie is gekoppeld aan de boerderij met bedrijfstype akkerbouw van de familie Boonman, aan de Lageweg 6 Nisse. Ook is er een samenwerking met kinderopvang Windekind, aan de Lageweg 8 Nisse. De Akkerwinde en Windekind liggen in het Nationaal Landschap “Zak van Zuid-Beveland” dichtbij het mooie dorpje Nisse.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Autisme
Geplaatst in Zeeland
1 afbeelding
0
(0)

V en D Contrast is een kleinschalige onderneming die zich richt op de ontwikkeling van mensen met een beperking, van welke aard dan ook.Onze ervaring is dat een ieder zijn eigen ” verborgen talenten ” heeft. Wij proberen blijvend die voorwaarden te scheppen die nodig zijn om te ontdekken waar jouw belangstelling ligt, en om tot persoonlijke groei te komen. Jij staat centraal en dat bepaalt het succes. Elke verandering begint met de eerste stap.
Doelgroep: Verstandelijke beperking
Geplaatst in Zeeland
1 afbeelding
0
(0)

Een gedeelte van een prachtige autentieke schuur is verbouwd tot zorgboerderij, waar wij dagopvang bieden aan ouderen, licht dementerende mensen en aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Op en om de boerderij is zowel een oase aan rust kenmerkend, maar er is ook bedrijvigheid. Hierdoor is er altijd wel iets te zien of te beleven. op de boerderij heerst een sfeer van gezelligheid en wij verwelkomen u hier graag.
Doelgroep: Dementerende ouderen, Ouderen
Geplaatst in Zeeland
1 afbeelding
4
(1)