Zorgboerderij De Stoethoeve streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit in zorg voor mens en dier. Zo zijn er verregaande plannen voor het opstarten van respijtzorg en/of wonen voor senioren. Onze dieren krijgen uiteraard de best mogelijke verzorging, maar `wonen` ook allemaal in dierverblijven die beduidend groter zijn dan de geldende norm. Het af en toe fokken van een nestje Eurasiers is een hobby waarbij welzijn en gezondheid van moeder en pups voorop staat. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Ouderen, Niet-aangeboren hersenletsel
Geplaatst in Utrecht
1 afbeelding
4.5
(2)

De grazige weiden is al generaties lang een melkveehouderij. Daarnaast biedt De grazige weiden sinds 2009 ook dagbesteding aan jongeren met een beperking. De zorgboerderij is nauw verweven met het melkveebedrijf. Alle voorkomende werkzaamheden worden min of meer geïntegreerd in de dagbesteding. ‘Zorg op maat’ kenmerkt onze kleinschalige zorgvoorziening. Ben je op zoek naar rust en ruimte of wil je juist de handen uit de mouwen steken, dan ben je welkom op "De grazige weiden".
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Jongeren uit speciaal onderwijs
Geplaatst in Utrecht
1 afbeelding
0
(0)

Klein Houtdijk is vanwege het kleinschalig kararkter zeer geschikt voor ouderen die moeite hebben om de regie over hun dagelijks leven te handhaven. De samenstelling van de bewoners bestaat dan ook grotendeels uit mensen met cognitieve problemen zoals dementie. Door het knusse en landelijke karakter voelen de bewoners zich snel vertrouwd en geborgen.
Doelgroep: Ouderen
Geplaatst in Utrecht
1 afbeelding
0
(0)

Op de Eemlandhoeve wordt vaak hard gewerkt: natuurlijk door boer Jan en boerin Maaike Huijgen, die (samen met heel veel andere mensen) zorg dragen voor de koeien, de vele hectares weiland en het erf van de boerderij. Maar daarnaast ook door onze vele zakelijke bezoekers; mensen die de Eemlandhoeve telkens weer weten te vinden voor bijeenkomsten, vergaderingen, conferenties of trainingsdagen. En daaruit voortvloeiend ons horecapersoneel.
Doelgroep: Ouderen
Geplaatst in Utrecht
1 afbeelding
4
(1)

In de polder "Klein Houtdijk" te Kamerik ligt de boerderij met landbouw- en zorg combinatie "Ons Boeren Gerief". Een karakteristieke en streekeigen boerderij. Het bedrijf ligt in het "Groene hart", een landschappelijk aantrekkelijke omgeving waar nog rust en ruimte heerst.
Doelgroep: Ouderen
Geplaatst in Utrecht
1 afbeelding
0
(0)

Op deze boerderij wordt dagbesteding geboden aan zowel jongeren als volwassenen met een verstandelijke-, lichamelijke- of psychische beperking. Maar ook voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, die graag willen werken en/of leren in een prettige, natuurlijke omgeving. Er is plaats voor 8 tot 10 deelnemers per dag. Door deze kleinschaligheid is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht en kunnen we inspringen op ieders specifieke wensen en behoeften. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Lichamelijke beperking, Burn-out
Geplaatst in Utrecht
1 afbeelding
0
(0)