TOP VERMELDING

Bij Zorgboerderij ’t Schöttincksflier’ in Stegeren (tussen Ommen en Hardenberg) vindt u rust en ruimte in een mooie omgeving. Het meehelpen, meelopen op de boerderij kan tot de bezigheden behoren. Maar ook het rustig kunnen zitten met een ruim uitzicht, zonder iets te doen wordt als een weldaad ervaren. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Lichamelijke beperking
Geplaatst in Overijssel
1 afbeelding
5
(2)

Wij richten ons op senioren en ouderen: Ouderen met lichamelijke en/of psychische beperkingen. Ouderen met dementiële problemen en/of jong dementerenden. Senioren en ouderen met een indicatie voor Zorg met Verblijf. Wanneer deze zorg nog niet voorhanden of nog niet nodig is, kan overbruggingszorg worden geboden. Onze zorgboerderij is gelegen in een bosrijke (wandel-) omgeving in Bornerbroek aan de rand van Almelo, en nu ook in Ypelo.
Doelgroep: Dementerende ouderen, Ouderen
Geplaatst in Overijssel
1 afbeelding
4
(1)

Wijngoed "De Reestlandhoeve" van John en Wilma Huisman, Nederlandse wijn op de grens van Overijssel en Drenthe, is een sterke loot binnen wijnbouw Nederland. Het Nederlandse wijngoed staat, ondanks zijn jonge leeftijd, bekend om zijn goede Nederlandse wijn.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Autisme, Niet-aangeboren hersenletsel
Geplaatst in Overijssel
1 afbeelding
0
(0)

Wij, Frans ten Dam en Lydeke Vaalt, verwelkomen u graag op onze zorgboerderij. Met veel enthousiasme en plezier bieden wij samen met onze medewerkers een verantwoorde, vraaggerichte dagverzorging en een zinvolle dagbesteding voor senioren. Op zaterdag bieden we voor een kleine groep recreatieve activiteiten en uitstapjes met onze eigen bus. Ook is er de mogelijkheid voor de deelnemers om gebruik te maken van tijdelijk verblijf, b.v. tijdens het weekend.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Lichamelijke beperking, Ouderen
Geplaatst in Overijssel
1 afbeelding
0
(0)

Plerzier en ontspanning, dat is het belangrijkste uitgangspunt en hier werken wij elke dag aan. Daarnaast kan er aan doelen gewerkt worden, die we samen tijdens de intake opstellen. Deze doelen kunnen uiteenlopend zijn en voor elke persoon anders. Dat maakt niks uit en is mogelijk doordat de opvang kleinschalig is en wij persoonlijke aandacht en begeleiding erg belangrijk vinden.
 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Jongeren uit speciaal onderwijs
Geplaatst in Overijssel
1 afbeelding
0
(0)

Onze boerderij ligt aan de Vecht tussen Dalfsen en Zwolle, op een plek waar wij dagelijks mogen genieten van de rust en ruimte. Wij bieden op ons veebedrijf zorg aan diverse groepen deelnemers waarbij de nadruk ligt op gelijkwaardigheid, het vergroten van de zelfredzaamheid en het geven van handvatten zodat mensen zo volwaardig mogelijk deel kunnen nemen aan onze maatschappij.
Doelgroep: Psychische hulpvraag, Autisme
Geplaatst in Overijssel
1 afbeelding
0
(0)

De Marshoeve is een Zorgboerderij gelegen in de mooie omgeving van het Vechtdal. De Boerderij staat bijna aan de voet van de Lemelerberg. De Lemelerberg is een locatie waar kinderen van De Marshoeve regelmatig sportieve activiteiten of spelletjes doen.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Jongeren uit speciaal onderwijs
Geplaatst in Overijssel
1 afbeelding
0
(0)