‘t Bonte erf is een kleinschalige, groene zorglocatie waar dagbesteding en begeleiding in huiselijke sfeer wordt geboden aan mensen die speciale begeleiding/zorg nodig hebben. Onder kleinschalig verstaan wij maximaal 5 tot 6 deelnemers per dag op ons rustige, veilige en overzichtelijke erf.
Doelgroep: Verstandelijke beperking
Geplaatst in Noord-Holland
3 afbeeldingen
4
(2)

Wij hebben natuurlijk een zorgboerderij/stoeterij, maar niet zomaar een! Op dit moment hebben we al enige tijd een onwijs leuke groep jongeren. Heb je zin in een leuke, fijne dagbesteding? Aarzel niet, stuur een mailtje of bel me op. Voor een ieder is altijd iets te doen naar zijn of haar interesse. Je werkt echt mee op de stoeterij er komen allerlei klussen aan de orde.
Doelgroep: Jeugdzorg
Geplaatst in Noord-Holland
1 afbeelding
5
(1)

Op deze familieboerderij wordt gezorgd voor bijna 200 dieren, schapen, koeien, kippen, geiten, pony’s en nog meer. Boer Benno en Boerin Pauline hoeven dat niet alleen te doen, want 3 dagen in de week helpen er gasten van de zorgboerderij.
Doelgroep: Geen specifieke doelgroep
Geplaatst in Noord-Holland
1 afbeelding
0
(0)

De Roemerij is een zorgboerderij in het Noord-Hollandse Sint Maartensbrug. Wij bieden dagbesteding, coaching en een combinatie van beiden. Kleinschalige logeeropvang behoort ook tot de mogelijkheden. Op dit familiebedrijf wonen Piet en Anki Roemer met hun zoons Pieter en Marciano. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Jeugdzorg, Ouderen
Geplaatst in Noord-Holland
1 afbeelding
0
(0)

Stal Hoogwoud is een kleinschalig manegebedrijf met pensionstal centraal gelegen in de kop van Noord Holland. Een gezellig bedrijf met een gemoedelijke sfeer en vooral veel paarden. De oude bebouwing uit de jaren '60 zorgt voor een speciaal sfeertje. In de loop van de jaren zijn er gebouwen bij bebouwd en in de komende jaren zullen er ook weer dingen veranderen. Dit om de wensen van de gebruikers tegemoet te komen. Het welzijn van de paarden en sfeer zijn de speerpunten van Stal Hoogwoud.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, (Ex-)verslaafden, Niet-aangeboren hersenletsel
Geplaatst in Noord-Holland
1 afbeelding
0
(0)

Stichting de Groeierij maakt het mogelijk om bij de boer te werken. Zo kunnen mensen onder begeleiding hun dag zinvol beleven in de agrarische omgeving van deze zorgkwekerij. Wij werken op de boerderij van de fam. Van den Heuvel, De Oude Boerderij, ook bekend als de Landwinkel in Beverwijk. Op donderdag werken wij ook op de woon-zorgboerderij De Reigershoeve.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Langdurig werklozen
Geplaatst in Noord-Holland
1 afbeelding
0
(0)

Novalishoeve is een zorgboerderij op het prachtige eiland Texel. Kom bij ons langs en neem een kijkje op de boerderij of bezoek onze winkel of het terras om te genieten van een kop koffie, zelfgemaakte taart, ijs of een volledige lunch. Laat je inspireren door ons seizoensaanbod van groenten en ontdek welke andere, zelfgemaakte biologische producten wij te koop hebben.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag
Geplaatst in Noord-Holland
1 afbeelding
0
(0)

Functioneren in de gewone wereld leer je het best in de gewone wereld. Maar dan wel in een omgeving die de structuur, stabiliteit en basisveiligheid biedt die nodig is om je optimaal te kunnen ontwikkelen. Jejujo-land biedt verblijf en begeleiding voor kinderen en jeugdigen met een psychiatrische problematiek in de leeftijd van 9 tot en met 16 jaar oud. Onze kleinschalige zorginstelling is gevestigd in een woonboerderij in de Beemster.
Doelgroep: Psychische hulpvraag, Jeugdzorg
Geplaatst in Noord-Holland
1 afbeelding
3
(1)

Afgestemd op de capaciteiten van de cliënt is het mogelijk om een taak binnen de stalhouderij te bekleden die verder gaat dan de dagelijkse verzorging. Hierbij denken wij aan het poetsen van tuigen en koetsen, en het klaar maken van wagens en het trainen van paarden voor wedstrijd en/of keuringen. En op termijn is het misschien zelfs mogelijk om te assisteren bij wedstrijden, koetstochten, paardentramrondritten of als hulpkoetsier bij een bruidspaar. 
Doelgroep: Burn-out
Geplaatst in Noord-Holland
1 afbeelding
0
(0)

Het Erf van Reijne is een zorgboerderij met paarden en honden. Er is een lederatelier en een kledingverhuurbedrijf met historische kleding. En er is een technische werkplaats met heel veel uiteenlopende klussen. Wij zijn geopend voor mensen met psychische klachten, een grote afstand tot de arbeidsmarkt, een verstandelijke beperking.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, (Ex-)verslaafden, Jongeren uit speciaal onderwijs, Autisme, Niet-aangeboren hersenletsel
Geplaatst in Noord-Holland
1 afbeelding
0
(0)