TOP VERMELDING

Zorgboerderij d'n Bongerd biedt dagbesteding aan ouderen met een lichte zorgvraag. Er zijn verschillende dieren op de boerderij, een moestuin en een bloementuin. Ook kan er een leuk spelletje jeu de boules gespeeld worden. Er is een gezellige ruimte om gezellig gezamenlijk te koken, eten en samen te zijn. Maar er is ook de mogelijkheid om zich eventjes te gaan rusten in een van onze rustkamers. 
Doelgroep: Ouderen
Geplaatst in Limburg
1 afbeelding
3.5
(2)

Ingelshof is een carré-boerderij uit het begin van de 20e eeuw, gelegen aan de rand van het prachtig natuurgebied "de Krang" tussen de dorpen Tungelroy en Swartbroek. Wij, Jos en Gerry Mans hebben in 2010 de boerderij grondig gerestaureerd. We hebben Ingelshof ontwikkeld tot een agrarisch bedrijf met enkele neventakken. 
Doelgroep: Psychische hulpvraag, Ouderen, Niet-aangeboren hersenletsel
Geplaatst in Limburg
1 afbeelding
0
(0)

Onze Dagbesteding & zorgboerderij wordt al meer dan 13 jaar geleid door Ron & Mirella. Ron is van oorsprong boer en kent de kneepjes van het vak. Ze worden ondersteund door “hulpboeren” die met veel liefde voor de dieren hun steentje bijdragen.
Voor allerlei mensen is dagbesteding Klimmen een plaats waar ze graag naar toe gaan. Of het nu is om te ontmoeten, om bezig te zijn of gewoon om er te zijn.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Ouderen
Geplaatst in Limburg
1 afbeelding
0
(0)

Onze boerderij word gerund door Marianne en Noël Janssen, Daniëlle en Sebastiaan van der Flier-Janssen. Noël en Marianne Janssen zijn in 2002 gestart met de zorgboerderij. Door de zorgboerderij heeft het bedrijf zich ontwikkeld van paardenhouderij (met pensionstal) naar schapenhouderij. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Ouderen, Autisme, Burn-out
Geplaatst in Limburg
1 afbeelding
0
(0)

De Regihoeve is een moderne zorgboerderij. We zijn in 2001 gestart en werken nu 13 jaar met onze hulpboeren en doen dit met veel plezier. Onze groep is heel gezellig van jong tot iets ouder. In de praktijk is het vooral zorgen voor een goede balans tussen de belangen van mens, dier en milieu. Met beide benen op de grond, hard werken en een doorlopend streven naar steeds betere resultaten. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking
Geplaatst in Limburg
1 afbeelding
0
(0)

Wij zijn William en Petra Steeghs en samen met onze dochters Steffi en Jessy wonen we op de Hofsteeg in Oirlo. Onze zorgboerderij is gelegen in de prachtige landelijke omgeving van Oirlo. In 2008 zijn we op onze zorgboerderij gestart met dagbesteding voor ouderen en (jong-)dementerenden.
Doelgroep: Dementerende ouderen, Ouderen
Geplaatst in Limburg
1 afbeelding
0
(0)

't Heide Hofke een kleinschalige zorgboerderij waar mensen met een zorgvraag dagbesteding kunnen afnemen. De zorgboerderij wordt gedreven door Joyce Hanssen die ervaring in de zorgsector heeft. Gehandicapten zorg & psychiatrie en als jobcoach voor de Wajong populatie.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Autisme, Niet-aangeboren hersenletsel
Geplaatst in Limburg
1 afbeelding
0
(0)

Zorgboerderij Asini wil iedereen, die om welke reden dan ook niet goed mee kan in de maatschappij, een veilige plek bieden waar hij/zij ongedwongen zichzelf kan zijn, tot rust kan komen en zich kan ontwikkelen tot het individu dat hij/zij wil zijn.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Autisme
Geplaatst in Limburg
1 afbeelding
0
(0)