TOP VERMELDING

Woonerf Luscinia is een particulier initiatief van Leo van der Westen en Marianne Palstra. Begin december 2013 zijn wij gestart met deze woon-werkgemeenschap. Het wordt een plek waar mensen met een beperking en senioren kunnen wonen en werken. De locatie is gelegen aan de Lankhorsterstraat 21 te Hengelo (Gld).
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Psychische hulpvraag, Jeugdzorg
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
4.5
(2)

Bij zorgmolen 'de Hoop' bieden we kleinschalige dagbesteding in een veilige omgeving.
Doelgroep: Psychische hulpvraag, Jongeren uit speciaal onderwijs, Langdurig werklozen, Autisme, Burn-out
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
0
(0)

In de landelijke omgeving tussen Barneveld en Terschuur ligt onze mooie zorgboerderij. Sinds 2009 bieden zorgboer Dick en zorgboerin Corrie de mogelijkheid tot dagbesteding en logeeropvang aan kinderen en jongeren en sinds 2014 is dit uitgebreid met de doelgroep ‘ouderen’. Dick werkt daarnaast fulltime als boer op het bedrijf: hij verzorgt het melkvee, jongvee de varkens en de paarden en beheert en bebouwt de weilanden om de boerderij heen.
Doelgroep: Jeugdzorg, Jongeren uit speciaal onderwijs, Ouderen
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
4
(1)

Wij hebben een Paddock Paradise voor in totaal 14 paarden opgezet in Hattemerbroek. Wij stellen op deze unieke en prachtige locatie 4 plaatsen beschikbaar voor dagbesteding voor jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen met een geestelijke beperking of voor langdurig werklozen. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Jongeren uit speciaal onderwijs
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
0
(0)

Zorgboerderij Nooit Gedacht is een combinatie van mens, dier en zorg. De dagbesteding is gevestigd in het dorpje Herwijnen. Herwijnen is een dorp in de gemeente Lingewaal gelegen in de Tielerwaard van de Betuwe in de provincie Gelderland.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, (Ex-)verslaafden, Ouderen
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
0
(0)

De Drostlerhoeve biedt groepsgewijze ondersteuning, individuele ondersteuning, kortdurend verblijf en vakantieopvang aan kinderen met een beperking. De plaatsing kan via een PGB (persoonsgebonden budget) te denken valt aan Autisme, ADHD, Asperger. Verstandelijke beperking. Maar ook via Bureau Jeugdzorg is plaatsing mogelijk. Daarnaast bieden wij ook praktijkondersteuning thuis (Begeleiding in uren). Wat betreft onze mogelijkheden en ruimte, kunt u ons ten aller tijden bellen of mailen. 
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Jeugdzorg, Jongeren uit speciaal onderwijs
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
0
(0)

Onze boerderij ligt ten noorden van Ede op de grens van akkers, bos en heide. Een mooie, goed bereikbare plek middenin het groen. We hebben schapen, kippen, een moestuin en veel paarden in onze achtertuin. Zorgboerderij Het Middelpunt biedt kleinschalige en persoonlijke dagopvang voor ouderen. Samen voeren we de dieren, rapen we de eieren en koken we elke middag een warme maaltijd met ingrediënten uit eigen moestuin.
Doelgroep: Ouderen
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
0
(0)

Wij zijn Henk en Riny Rutgers en wonen en werken met ons gezin op een melkveehouderijbedrijf. Ons bedrijf bestaat uit 65 melkkoeien. Melken gebeurt nog in de melkstal 2x daags. Daarnaast begeleiden we kinderen en volwassenen met een beperking op onze boerderij. We zijn een kleinschalige zorgboerderij, max 4 personen per dag. De begeleiding gebeurt hoofdzakelijk door Henk zelf. Riny bied hulp waar nodig is. Als gezin ervaren we veel plezier en voldoening in de omgang met de deelnemers.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Jongeren uit speciaal onderwijs
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
0
(0)

Zorgboerderij Freewyler is een kleine boerderij, 200 meter over de grens bij Nijmegen in de Duitse Ooijpolder. Omdat de boerderij kleinschalig van opzet is, is er veel individuele aandacht en een rustige, veilige sfeer. We hebben maximaal 8 personen per dag.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Jeugdzorg, Jongeren uit speciaal onderwijs
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
0
(0)

Zorgboerderij De Stomphorst is een kleine Veluwse zorgboerderij, omgeven door weilanden die zich uitstrekken tot aan de horizon. Naast een heerlijke grote tuin van 700 m² waarvan 300m² groentetuin is vindt je hier verschillende vogels, vissen, konijnen, pony’s en katten die aandacht, verzorging en liefde nodig hebben.
Doelgroep: Autisme
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
0
(0)

Zorgboerderij Hasselo is een initiatief van de familie Ottink. Naar aanleiding van hun ervaringen met een zoon met een verstandelijke beperking hebben zij hun kalverhouderij in 2010 uitgebreid met een zorgboerderij. Kenmerkend voor Zorgboerderij Hasselo is de persoonlijke aanpak: er is aandacht voor iedereen en de activiteiten worden aangepast aan de wensen en mogelijkheden van elke zorgvrager.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Ouderen, Niet-aangeboren hersenletsel
Geplaatst in Gelderland
1 afbeelding
0
(0)