0
De 4 Elementen begeleidt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt vanaf 18 jaar op weg naar zelfstandigheid in de gemeenten Achtkarspelen, Grootegast en Zuidhorn. Onze deelnemers doen actief mee in de maatschappij waardoor leefbaarheid en de sociale integratie wordt vergroot. Op basis van een individueel coachingstraject bieden wij 24-uurs begeleiding, ambulant wonen/ werken en logeeropvang.
Doelgroep: Jeugdzorg, Jongeren uit speciaal onderwijs, Langdurig werklozen
Geplaatst in Friesland

Omschrijving

Doelgroep: Jeugdzorg, Jongeren uit speciaal onderwijs, Langdurig werklozen
Keurmerk: Geen keurmerk

Omschrijving

De 4 Elementen begeleidt mensen met afstand tot de arbeidsmarkt vanaf 18 jaar op weg naar zelfstandigheid in de gemeenten Achtkarspelen, Grootegast en Zuidhorn. Onze deelnemers doen actief mee in de maatschappij waardoor leefbaarheid en de sociale integratie wordt vergroot. Op basis van een individueel coachingstraject bieden wij 24-uurs begeleiding, ambulant wonen/ werken en logeeropvang.

Daarnaast bieden we werkgelegenheid en ontspanning op onze camping, haven en multifunctioneel centrum aan onze deelnemers, dorpsgenoten en toeristen.

Wij zijn een kleinschalige organisatie die aansluit bij de vraag en wens van de deelnemer. Dit leidt tot ontwikkeling van eigen kracht en actief burgerschap.Dit is de basis van een verbinding tussen deelnemers en de lokale bevolking.Bezoek website:
http://www.de4elementen.nl/
 

Groningerstreek 34, 9871 PG Stroobos, Nederland