TOP VERMELDING

Nuchter, helder en met beide benen op de grond. Dat is ‘t Boerenerf. Een frisse, natuurlijke zorgomgeving met een tikkeltje humor. ‘t Boerenerf helpt de zorg te verbeteren. Met een aangenaam nostalgisch alternatief. Een nieuwe professionele aanpak. Nu aangevuld met zes appartementen voor kleinschalig wonen.
Doelgroep: Verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Dementerende ouderen
Geplaatst in Flevoland
1 afbeelding
5
(1)

Boerderij de Zonnestraal biedt kinderopvang aan voor kinderen vanaf 10 weken tot en met 12 jaar. Op het kinderdagverblijf werken wij met een babygroep voor kinderen vanaf 10 weken tot 2 jaar én met een peutergroep voor kinderen vanaf 2 tot 4 jaar. 
Doelgroep: Jeugdzorg, Jongeren uit speciaal onderwijs, Kinderopvang
Geplaatst in Flevoland
1 afbeelding
0
(0)

Wij zijn het Biologisch Dynamisch Bedrijf Zonnehoeve. De naam Zonnehoeve is gekozen omdat we ons verbinden met de levenskracht van de zon en de levenskracht die alles en iedereen in zich draagt. Al meer dan 30 jaar richten wij ons op dat wat gezond is voor de grond, de planten, de dieren en de mensen. Al onze bedrijfstakken, die gedragen worden door een gemeenschap van ondernemers, opereren in een onderlinge balans en samenhang.
Doelgroep: Geen specifieke doelgroep
Geplaatst in Flevoland
1 afbeelding
0
(0)

Op Boerderij De Huif vind je vele soorten dieren: koeien, paarden, ezels, maar ook kippen, konijnen en lammetjes. Op een boerderij is altijd wat te zien.
Doelgroep: Dementerende ouderen, Ouderen
Geplaatst in Flevoland
1 afbeelding
0
(0)