0
Op een mooie unieke locatie aan de rand van Bergen op Zoom, ligt onze Zorgboerderij Power to Get Up.
Onze miniatuurpaardjes en de grote paarden vormen samen het hart van onze zorgboerderij. Daarnaast hebben wij ook nog tal van andere bijzondere dieren zoals: microvarkentjes, Alpaca's, konijnen, cavia's, chinchilla’s etc
Al onze dieren zijn samen met de deelnemers het stralende middelpunt van onze zorgboerderij. Dit alles gebeurt in een rustige en veilige omgeving.

Doelgroep: Geen specifieke doelgroep
Geplaatst in Brabant

Omschrijving

Doelgroep: Geen specifieke doelgroep
Keurmerk: Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen

Omschrijving

Wij bieden diversen programma’s en activiteiten aan voor jong en oud. Deze activiteiten bestaan onder andere uit: klusjes in en om de boerderij, dagelijkse verzorging van de dieren, hutten bouwen in het bos, tuinwerkzaamheden, voetballen, knutselen, en natuurlijk paardrijden! Ook gaan we met de deelnemers met regelmaat een middagje winkelen en/of organiseren we andere uitstapjes. Dit om de sociale contacten en vaardigheden verder te ontwikkelen.

De begeleiding
Onze deelnemers kunnen rekenen op ervaren en professionele gediplomeerde begeleiding (SKJ gekwalificeerd). Samen met onze vrijwilligers staat het team voor iedereen klaar. We kijken ten alle tijden naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Het plezier beleven staat hierbij centraal.

We werken in kleine groepjes zodat we iedereen optimaal kunnen begeleiden.
We bieden zowel groep als individuele begeleiding aan. Ook behoort ambulante begeleiding tot de mogelijkheden.
Onze deelnemers variëren in leeftijd van 4 tot 65 jaar, en komen vanuit de hele regio Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Wij bieden dan ook plaats aan iedereen die een fijn plekje zoekt, waar je mag zijn zoals je bent.


Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op! Je bent van harte welkom!Bezoek website:
http://www.powertogetup.nl
 

Het Laag 4A, 4614 PA Bergen op Zoom, Nederland