Zorgboerderijen per provincie
d-ranch-paardencoaching

D-Ranch paardencoaching

Coachen met behulp van het paard is een prettige en natuurlijke vorm van coaching. Oog in oog met jezelf, want wie kent zich zelf uiteindelijk het beste?

D-Ranchpaardencoaching is er voor ieder die zijn of haar doel wil bereiken door middel van een prettige, doortastende en opbouwende coaching met behulp van Astrid Stijger die resultaatgericht is.

Wat is D-ranch
Astrid Stijger, paardencoach en tandarts, woont met haar kinderen, op D-Ranch.  Zij is elke dag aanwezig bij de dieren, dit is een pré om met de dieren uw coaching te faciliteren. De zorg voor de dieren om hen in optimale conditie te houden is op deze wijze goed te realiseren. Dit is  essentieel voor uw coaching

D-Ranch is een woonboerderij waar de aanwezige dieren o.a. voor  coaching worden ingezet. De paarden spelen hierin de hoofdrol.
D-Ranch biedt, naast coaching, ook  hoefverzorging en bekapping voor paarden en ezels.
D-Ranch is een erkent leerbedrijf van Aequor.
Op het erf van D-Ranch is overnachting mogelijk in een comfortabel ingerichte  pipowagen.  Er is weiland en stal voor uw paard.
D-Ranch ligt buiten de bebouwde kom van Nieuw Roden in Drenthe en is goed bereikbaar met de auto.

Wie is Astrid Stijger
Mijn naam is Astrid Stijger en ik ben  eigenaresse van D-Ranch en opgeleid tot paardencoach bij het EOCP, Europees Opleidingscentrum Paardencoaches. Op dit moment volg ik de post-HBO opleiding Hulpverlening met paard te Leeuwarden.

Tevens ben ik tandarts en heb ik 20 jaar een  tandheelkundig zorgbedrijf. Tandheelkundigteam Dentolive ( www.dentolive.nl) is het moederbedrijf van D-Ranch. Deze combinatie maakt dat mijn specialiteit ligt op het gebied van behandelen van tandartsangst en aanverwante tandheelkundige problematiek, zowel door middel van paardencoaching bij D-Ranch en vervolgens in de  behandelstoel bij Dentolive of desgewenst bij uw eigen tandarts.

Ik ben moeder van drie kinderen in de lagere schoolleeftijden. Met mijn kinderen, die opgegroeid zijn met de dieren van D-Ranch, streef ik elke dag opnieuw naar een mooie dag waarin bewustwording van de natuur en het dierenrijk een grote rol speelt.

"doe wat je wil en wil wat je doet"  is mijn levensmotto.

 

Bezoek website

 

KeurmerkAequor kenmerk
LocatieNieuw-Roden